Selecteer een pagina

Geld lenen voor een tweede huis

Veel mensen zouden het fantastisch vinden om een tweede huis te kunnen kopen. Een plekje van rust, waar je lekker op vakantie kan gaan. Veel mensen sparen hier heel lang voor. Toch hebben veel mensen een aanvullende financiering nodig om de woning aan te kunnen schaffen. Weet je niet precies hoe je deze woning het best kan financieren, dan kan je een hypotheekadviseur inschakelen om je te helpen.

Lastige lening

Het krijgen van een tweede hypotheek van een vakantiehuis is voor veel mensen erg lastig. Er zijn namelijk veel regels waardoor banken niet staan te popelen om mensen een hypotheek te verstrekken. Als ze het wel doen, is het vaak een kleine lening met extra kosten.

Hoeveel kun je lenen?

Droom je van een vakantiehuisje en ben je benieuwd hoeveel je kan lenen? Dan zou ik een hypotheekadviseur inschakelen om je te helpen. Ze kunnen je helpen in het gehele proces van het afsluiten van een hypotheek. Ze zullen kijken hoeveel je maximaal kan lenen, ze kunnen de hypotheek vergelijken en ze kunnen je helpen als bemiddelaar tussen jou en de hypotheekverstrekker.

Tips

Het is ten alle tijde belangrijk dat je niet zomaar ene extra huis gaat kopen. Het is belangrijk dat je goed spaart en het geld als het ware kan missen op dit moment. Hiernaast kan het handig zijn om het tweede huis te verhuren wanneer je zelf niet aanwezig bent in de woning. Zo kan je een deel van de hypotheek makkelijk en snel terugverdienen. Ten slotte moet je de extra kosten niet vergeten, zoals vermogensbelasting en de juiste verzekering.

Geld lenen voor een tweede huis